Fri Fragt over 600.-

Levering og returret

Levering:

Priser 

Alle priser er inkl. dansk moms. (25 %)

Leveringspriser i Danmark.

Fri fragt ved køb for 600 kr. eller derover

Pakker SHOP TO SHOP fra 39 kr. eller

Pakke HJEMMELEVERING fra 59 kr.

Der tillægges alle portopriser moms jævnfør dansk lovgivning. 

Din pakke vil altid blive sendt, hvis den er bestilt I vores åbningstid. Dog efter lukketiden, vil pakken blive sendt dagen efter. Fragttid er efter selskabet (DAO, GLS og POSTNORD) gældende leveringstid. Der kan opstå længere levering ved helligdage, ferie og weekend. Typisk ligger leveringen på 2-4 hverdage.

Varen vil altid være forsvarligt pakket og sendt i hovedsageligt fragtposer.

Returret/OMBYTNING/REKLAMATION:

Jeg kan desværre ikke tilbyde at bytte/refundere afklippet varer, da de afklippet varer skal anses som SÆR bestillinger. 

Der skal dog ved knapper, sytråd og mønstre siges der er 14 dages returret hvis varen er intakt, ikke brugt eller ikke lever op til det forventet. VAREN SKAL VÆRE I EMBERLAGE.

Hvis varen skal returneres skal varen sendes retur indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen. Der skal vedlægges en kopi af fakturaen i pakken.

Der vil altid være 2 års reklamationsret på varer der er købt på TOYAWIVA.dk. Reklamationen dækker ikke almindelig slitage.

Varen skal tilbageleveres i samme stand og mængde som ved køb.

Tjek din varer igennem ved ankomst. Varen skal tjekkes for produktionsfejl/huller/trykfejl inden du klipper i varen - varen må ikke være taget i brug før reklamationen er færdigbehandlet.

Jeg kan desværre ikke bytte/refundere afklippet varer.

Hvis en ordre skal ændres eller afbestilles skal det forgå telefonisk. Det er ikke muligt at ændre på en ordre via. mail eller beskeder. 

I som forbrugere skal oplyses om at EU's klagenævn står til jeres rådighed, hvis der skulle opstå misforståelser eller misfortolkning. 

Man står selv for alle omkostningerne ved returneringer. 

Varen skal returneres til:

TOYA WIVA 

MOSEVEJ 15

4261 DALMOSE

 


Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. - Privatlivspolitik